HAPTOTHERAPIE & COACHING

Individueel systemisch coachen

Families en hun eigen verborgen dynamieken

We zijn allemaal onderdeel van een familie. Deze familie draag je mee in wie je bent, met de moeilijke en de mooie kanten.

Individueel systemisch coachen komt voort uit familieopstellingen en de visie van Bert Hellinger. Zijn visie op de dynamiek en verbanden in families biedt een ander perspectief in mijn werk.

Een nieuwe beweging bij jezelf

Families brengen hun eigen dynamiek met zich mee. Van generatie op generatie kunnen bepaalde patronen en overtuigingen door gegeven worden.

Mensen zitten soms vast in een rol die hen niet past en niet duidelijk is. Je staat soms op de verkeerde plek in je gezin.

Gaan voelen hoe het zit of zou horen zorgt niet altijd voor verandering in de gehele familie maar wel voor inzicht en de mogelijkheid voor een nieuwe beweging bij jezelf.

Het kind zegt: “Houdt alsjeblieft rekening met mijn gevoel, mijn angst, mijn stress … Laat tenminste de vorm van al dat nieuwe mede door mij bepalen.”

Familie opstellingen

Dynamiek

Met materialen en poppetjes kunnen in de therapie mini opstellingen worden gemaakt om dat deel van de familiedynamiek voelbaar en zichtbaar te krijgen.